09 februari 2014

Jag har inte slutat gå på loppis om ni trodde det.

Det är bara lite lågsäsong på den fronten såhär i vintertid. Men idag var jag på Lions i Staffanstorp. Skånes kallaste loppis, alla tider på året. Har varit där ett flertal gånger men aldrig riktigt hittat något bra. Var på vippen att strunta i det idag, men när solen som vid frukostbordet fick oss att drömma om långpromenad och termoskaffe, gick i moln och förvandlades till mulet duggregn, åkte vi dit iallafall.

Tur! Gjorde av med exakt etthundra kronor, inklusive en wienerkorv till varje barn. Väl spenderade pengar en söndag om jag får säga det själv.

En flat tallrik och två djupa av denna servis med det mycket passande namnet Melina från Rörstrand.
En assiett Rörstrand Dahlia.
Två tefat från Berså.
Tre små uppläggningsskålar. Uppsala Ekeby. Roligt eftersom vi redan har tre i andra färger.
Duplo, även kallat "storlego" här i familjen, är väl ingen nyhet. Men "storplaymobil" har jag aldrig sett. Eftersom fyraåringen nyligen blivit playmo-biten och till ettåringens förtret spenderar timmar med det blev jag mycket lycklig när jag hittade detta superfina set med "storplaymobil" som är ettåringssäkert!
Pärlor. I den vackra gamla asken var det tyvärr inte särskilt många "originalpärlor", men med dessa pärlor och pärlplattor har vi sysselsättning till fyraåringen många söndagseftermiddagar framöver.
  Det finns dom som säger att vi inte behöver mer saker till det här hemmet. I beg to differ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar