11 februari 2011

2010 års bästa fynd?

I ekonomiskt hänseende är nog nedanstående förra årets bästa fynd.

Hittade den i en loppislada och fick den för en femma. Design Stig Lindberg, märkt undertill med "studiohanden" och i nästintill perfekt skick. Lite kul att den har nästan samma mönster som Coops Retro edition muggar som släpptes någon månad senare (vilka vi f.ö. rusade iväg och köpte 12 paket av -visade sig att man inte hade behövt ha så bråttom, i vår lokala Konsumbutik står det fortfarande ett gäng på hyllan...).

Men jag är tveksam. Jag tycker den är ganska, hur ska jag säga. Ful, faktiskt. Och i kategorin "liten skål/fat" finns det definitivt dom som är bättre att servera saker ur. Så nej, inte årets fynd vid närmare eftertanke...

3 kommentarer:

 1. Sälj på Tradera och köpt något du gillar för vinsten.

  SvaraRadera
 2. Åh en femma, där slog du mig, jag fick ett Stig Lindberg fat för 35 kronor förra året på Röda Korset. Trodde jag hade rekordet för Lindberg fynd, men tydligen inte :) Värdet på mitt fat ligger på 2000 kr idag så ett fynd var det sannerligen.
  Kollade in ert Norska porslin oxå, Stavangerflint är otroligt snyggt, och finns i massor av läckra retro mönster. Själv bodde jag i norge i hela 7 år men hade inte intresset för porslin då, vilket jag verkligen ångrar idag! Tänk alla norska loppisar , dom måste vart fulla av Stavangerflint!

  Tack för en spännande blogg!
  Titta gärna in på min (som är helt ny), jag ska lägga upp mina senaste porslinsfynd i veckan!

  Mvh
  Linda
  DollybirdRetro

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att det var ett sant fynd. Stort grattis.

  SvaraRadera